Digiagentti Oy

Asiakaspalvelu

Niin asiat sujuvat kuin itsestään
86 / 100

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu sivulta löydät tarpeellisen avun, tärkeät neuvot ja linkit tarkempiin ohjeisiin.

Verkkotunnus

Verkkotunnus eli domain on verkkosivustosi nimi internetissä. Louhen Verkkotunnukset sivulla voit syöttää haluamasi verkkotunnuksen ja hakea onko verkkotunnus vapaana.

Webhotelli

Webhotelli on paikka hosting-yrityksen serverillä, jonne WordPress verkkosivusto tai WooCommerce verkkokauppa rakennetaan. Louhen Webhotellit tarjoavat myös WordPressille sopivia webhotelleja, joita on eri kokoisia ja hintaisia – tärkeintä, että webhotellissa pyörii WordPress ja levytilaa on riittävästi.

WordPress sisäänkirjautuminen

WordPress verkkosivustolle kirjaudutaan sisään osoitteessa:

https://www.domain.fi/wp-login.php

Korvaa osoitteessa domain.fi osuus oman verkkosivustosi domainilla. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta ja salasanaa WordPressiin, ota yhteyttä Digiagenttiin. WordPress verkkosivuston käyttäjien roolit ja oikeudet kertovat, mitä kukin käyttäjä pystyy tekemään.

2FA – kaksinkertainen tunnistautuminen

Verkkosivustolle sisäänkirjautumisen tietoturvaa voidaan parantaa käyttäjien kaksinkertaisella tunnistautumisella eli Two Factor Authentication 2FA. Kun verkkosivustolle on asennettu Wordfence lisäosa, voidaan kaksinkertainen tunnistautuminen aktivoida sen avulla. Näin teet itse Wordfence 2FA aktivoinnin.

Verkkosivuston kuvat

Verkkosivuston kuvat kannattaa editoida ja optimoida, että ne latautuvat verkkosivustolla nopeasti.

Internetin nopeus

Testaa internetin nopeus DNA Nopeustestillä. Nopeus on hyvä, jos latausnopeus (download) on noin 100 Mbps ja lähetysnopeus (upload) on noin 50 Mbps. Tiedonsiirtonopeus ilmoitetaan Mbps = Mega bits per second = Mega bittiä sekunnissa.

Verkkosivuston nopeus

Testaa verkkosivuston nopeus Google PageSpeed Insights palvelulla. Anna verkkosivuston URL-osoite ja analysoi.