Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Asiakas

Tmi Riikka Marjamäki

22.11.2018

Tmi Riikka Marjamäki

Tmi Riikka Marjamäki eli Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla monen vuoden ammattitaidolla.

Asiakkaan palautteet

Aloitettuani yhteistyön Digiagentin kanssa, myyntini on lähtenyt selvään kasvuun. Olen saanut toimivat kotisivut, apua some-markkinointiin, blogi-postauksiin ja moneen muuhun. Mikä parasta, palvelu on hyvin joustavaa. Kun suunnittelimme yhteistyötä Digiagentin kanssa, olin hieman epäileväinen, että mitähän tästä tulee. Mutta hyvähän siitä! 👍🏻

4.4.2019
Riikka Marjamäki

Asiakkaan projektit

Verkkosivut RiikkaM

Nykyaikaiset verkkosivut kauneushoitolan liiketoiminnalle

WordPress verkkosivut kauneushoitolan ja kosmetologin liiketoiminnalle. Tavoitteena oli rakentaa dynaamiset WordPress verkkosivut, joiden avulla voidaan esitellä kauneushoitolan palvelut, hinnasto, ajanvaraus, blogi ja yhteystiedot. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, kun haluat keskustella lisää mahdollisesta yhteistyöstä.

Alkoi 22.11.2018
Loppui 31.12.2018

Verkkokauppa RiikkaM

Woocommerce verkkokauppa kauneushoitolan liiketoiminnalle

Woocommerce verkkokauppa kauneushoitolan liiketoiminnalle

Alkoi 1.10.2019
Loppui 31.12.2019
85 / 100

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Digiagentin asiakkaat

Tutustu Digiagentin asiakkaisiin