Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

Perustaja, Toimitusjohtaja
DI, KTM, Yrittäjä

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Juhalla on yli 19 vuoden työkokemus Nokialta ja Microsoftilta erilaisten liiketoimintojen analysoinnista ja kehittämisestä sekä suorituskyvyn mittaamisesta ja raportoinnista. Juha on menestyksekkäästi tukenut eri liiketoimintayksiköitä ja auttanut niiden johtoa toiminnan kehittämisessä johdon laskentatoimen näkökulmasta. Oman yrityksen perustamisen jälkeen Juha on keskittynyt digitaaliseen markkinointiin niin, että se palvelee Digiagentin nykyisiä ja tulevia asiakkaita näkyvyyden kasvattamisessa, asiakasvirtojen lisäämisessä, myynnin kasvattamisessa ja liiketoiminnan kehityksessä. Voit ottaa yhteyden Juhaan myös LinkedIn profiilin kautta.

Ansioluettelo

Tutustu Juhan ansioluetteloon.

Palvelen yrittäjiä ja kaikenkokoisia yrityksiä

Digiagentti yhdistää liiketoiminnan teorian ja käytännön menestyväksi liiketoiminnaksi digitaalisen markkinoinnin avulla.

83 / 100

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!