Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Blogi

Liidimagneetti

Digiagentti Oy

Sisällysluettelo

Liidimagneetti

Liidimagneetti annetaan potentiaaliselle asiakkaalle ilmaiseksi ja vastineeksi saadaan asiakkaan sähköpostiosoite. Asiakas on siis antanut oman sähköpostiosoitteensa vapaaehtoisesti, joten jatkossa tapahtuva sähköpostimarkkinointi perustuu myös vapaaehtoisuuteen ja asiakkaan suostumukseen. Asiakas voi koska tahansa poistua sähköpostilistalta, jos niin haluaa. Tavoitteena on tuottaa niin hyvää lisäarvoa asiakkaalle, että hän ei halua poitua sähköpostilistalta, vaan suosittelee listalle liittymistä myös omille tutuilleen.

Liidimagneetti rakennetaan asiakkaiden mukaan

  • Rakennetaan asiakasprofiilien tavoitteiden, tarpeiden ja kysynnän mukaan
  • Todella kiinnostava ja hyödyllinen asia, joka tarjotaan asiakkaalle
  • Hyvin spesifi liidimagneetti, joka voi olla pdf dokumentti (pikaopas) tai video (minivalmennus)
  • Sisältää yrityksen brändin, täyttää lupauksen ja sisältää preview osan siitä, mitä tulee tapahtumaan jatkossa seuraavissa viesteissä, jotka ovat tarkkaan suunniteltuja sisältöjä 3 kpl ja sen jälkeen 1 kpl tarjouksia
  • Terävä aihe ja hyöty annettu selkeästi ja napakasti
  • Tavoite = sähköpostille liittyjän pitää olla kiinnostunut yrityksen palveluista
  • Sähköpostilistalle lähetetään automaattisia sisältöjä 3 kertaa muutaman päivän välein ja sen jälkeen tarjous viesti
  • Sisällöillä informoidaan, koulutetaan, inspiroidaan, opetetaan, autetaan ja lämmitetään asiakkaita kohti tarjousta ja maksullisia palveluita
  • Demonstroidaan asiakas case avulla mahdollisuuksia ja miten asiat sujuvat, joista uudet asiakkaat kiinnostuvat eli ”Minäkin haluan tuollaisen”
74 / 100

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Ota Yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.

Digimarkkinointi blogi

Lue digimarkkinointi blogia niin tiedät enemmän