Palvelu

Verkkosivujen tekninen ylläpito

Päivitykset, tietoturva, varmuuskopiot, tarkistukset

Verkkosivujen ja verkkokaupan teknisellä ylläpidolla varmistetaan joka kuukausi, että verkkosivusto pysyy toiminnassa ja kävijöitä varten optimoituna. Tekninen ylläpito sisältää seuraavat kokonaisuudet.

Tekniset päivitykset

Tekniset päivitykset sisältävät tarvittavat päivitykset liittyen WordPress verkkosivualustan toimintaan ja WooCommerce verkkokauppa-alustan toimintaan.

WordPress alustan päivitykset

WordPress sisällönhallintajärjestelmä päivitetään uusinpaan versioon heti kun se on saatavilla. Tämä varmistaa verkkosivujen ja verkkokaupan moitteettoman toiminnan. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa, sillä päivityksissä on yleensä korjattu virheitä (bugeja) ja tietoturva-aukkoja. Ennen isoja WordPress päivityksiä otetaan tarvittavat varmuuskopiot verkkosivuista ja verkkokaupasta.

WordPress teeman päivitykset

WordPress teema päivitetään uusinpaan versioon heti kun se on saatavilla. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa, sillä päivityksissä on yleensä korjattu virheitä (bugeja) ja tietoturva-aukkoja. Teeman päivityksessä saadaan myös käyttöön mahdollisesti uusia toiminnallisuuksi, jotka mahdollistavat parempien verkkosivujen rakentamisen.

WordPress lisäosien päivitykset

WordPress lisäosat päivitetään uusinpiin versioihin heti kun niitä on saatavilla. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa, sillä päivityksissä on yleensä korjattu virheitä (bugeja) ja tietoturva-aukkoja. Vanhentuneet lisäosat tai lisäosat, jotka eivät ole käytössä poistetaan ja näin parannetaan verkkosivujen tietoturvaa. Verkkosivustolla käytetään vain lisäosia, jotka ovat luotettavia ja toimivat varmasti.

Verkkosivuston tietoturva

WordPress verkkosivuston tietoturvaa hoidetaan Wordfence lisäosan avulla. Tarkoitus on estää verkkosivustolle hakkerointi. Tietoturvaa ylläpidetään muun muassa valvomalla vääriä sisäänkirjautumis-yrityksiä.

Verkkosivuston varmuuskopiointi

Verkkosivujen ja verkkokaupan sisältö ja tekniset tiedostot pitää varmuuskopioida säännöllisin väliajoin. Varmuuskopiointi voidaan tehdä automaattisesti tai manuaalisesti. Kun koko webhotellista otetaan varmuuskopio säännöllisesti, myös yrityksen sähköpostit ja verkkosivuston ulkopuoliset tiedot saadaan talteen. Säännöllinen varmuuskopiointi kannattaa tehdä usein, sillä se mahdollistaa mahdollisimman tuoreiden tietojen palauttamisen ongelmatilanteissa.

Tarkistukset

Teknisen ylläpidon aikana tehdään muun muassa seuraavat yleiset tarkistukset.

  • Google Analytiikka on kytketty ja toimii normaalisti
  • Webhotellin levytila riittää

Monipuoliset Digimarkkinoinnin Palvelut

Tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

Digiagentti Oy

Y-tunnus 2941983-3

Espoo, Finland

info@digiagentti.com

© 2021 Digiagentti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.