fbpx

Digimarkkinoinnin Palvelut 2019

Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan 100% tyytyväisyys takuulla

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelma on kirjallinen suunnitelma liiketoiminnasta, joka määrittelee miten liikeideaa lähdetään toteuttamaan käytännössä. Se kuvaa yrityksen toimintaympäristön, toimintatavat ja tavoitteet tulosbudjetin sekä rahoitus- ja kassavirtalaskelmien muodossa.

WordPress Verkkosivut

Myyvät ja laadukkaat WordPress verkkosivut ovat yrityksen koti Internetissä. Sieltä löytyvät kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja sisällöt uusien asiakkaiden hankintaan sekä nykyisten asiakkaiden hyvään palveluun. Verkkosivujen jatkuva kehittäminen ja sisällön päivittäminen auttavat yritystä menestymään kovassa kilpailussa.

Yritysblogi

Jokainen yritys tarvitsee oman yritysblogin, joka lisää yrityksen näkyvyyttä ja rakentaa yrityksen brändiä. Yritysblogi on loistava tapa rakentaa asiantuntijuutta ja luotettavuutta kyseisellä toimialalla. Jatkuvasti päivittyvä sisältö toimii myös lähteenä postauksille sosiaalisen median kanaviin.

WooCommerce Verkkokauppa

WooCommerce verkkokauppa sopii hyvin WordPress verkkosivujen kanssa.

Hakukoneoptimointi

Googlen hakukoneoptimoinnissa tehdään hakusana-analyysi ja verkkosivuston tekninen optimointi. Tämän lisäksi tehdään verkkosivujen ja blogi-artikkelien sisäinen optimointi. Verkkosivujen ulkoisessa optimoinnissa keskitytään linkityksiin luotettavilta sivustoilta, maineen kehittämiseen sekä aktiivisuuteen sosiaalisessa mediassa.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi perustuu ajankohtaisiin, laadukkaisiin ja monipuolisiin sisältöihin, joita tuotetaan kaikkiin liiketoiminnan ja toimialan kannalta relevantteihin sosiaalisen median kanaviin. Sisällöt voivat olla tekstin, kuvan tai videon muodossa. Sisällöt tuottavat lisäarvoa asiakkaalle ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Facebook Markkinointi

Nykyaikaisen yrityksen pitää olla Facebookissa, koska siellä ovat asiakkaat ja kilpailijat. Sisällöntuotannon pitää olla strategista ja kohdennettua. Facebook mainokset kohdennetaan ja optimoidaan tarkasti yrityksen kohderyhmille. Mainonnan kustannuksia ja tuloksia seurataan ja mainoksiin tehdään tarvittaessa muutoksia parhaan lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Instagram Markkinointi

Instagramin avulla yrityksen toimintaa tuodaan tutuksi potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Brändimielikuvaa vahvistetaan laadukkaalla sisällöllä ja tyylikkäillä kuvilla. Relevantti sisältö opastaa, kouluttaa ja informoi tavalla, joka edesauttaa yrityksen tuotteiden ja palveluiden myyntiä kivijalka- ja verkkokaupassa.

Affiliate Markkinointi

Affiliate markkinointi perustuu kumppanuuteen. Julkaisija eli Digiagentti Oy hankkii mainostajalle lisää asiakkaita ja saa siitä korvauksen. Affiliate verkosto tuo yhteen Digiagentin laadukkaat verkkosivustot ja/tai blogit sekä tuotteiden ja palveluiden mainostajat. Asiakkaat etsivät jatkuvasti sopivia tuotteita tai palveluita joita ostaa.

Ylläpito

Digiagentti tarjoaa monipuolista ylläpitoa asiakkailleen liittyen verkkosivuihin ja sosiaalisen median profiileihin.

Kehitys

Digiagentti tarjoaa jatkuvaa asioiden kehittämistä.

Jatkuva Tuki

Digiagentti tarjoaa monipuolista tukea asiakkailleen. Laaja osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen pitää huolen siitä, että asiakkaalla on arvoisensa digi-kumppani. Tutustu Digiagentin hankkimaan osaamiseen. Tämä ja uusi osaaminen siirtyy heti asiakkaiden hyödyksi tiiviillä yhteistyöllä.

Katso Hinnasto

Digiagentin palveluiden hinnat löydät täältä

Pin It on Pinterest

Share This