fbpx

Katso Myös

Digimarkkinoinnin Palvelut

Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan 100% tyytyväisyystakuulla

Verkkosivut

Jokainen yritys tarvitsee myyntiä lisäävät WordPress-verkkosivut. Laadukkaat verkkosivut sisältävät kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja sisällöt uusien asiakkaiden hankintaan ja nykyisten asiakkaiden hyvään palveluun. Verkkosivujen jatkuva kehittäminen ja sisällön päivittäminen auttavat yritystä menestymään kovassa kilpailussa.

Verkkokauppa

Verkkokauppa on loistava tapa lisätä ja tehostaa yrityksen myyntiä. WooCommerce-verkkokauppa sopii hyvin WordPress-verkkosivujen kanssa, sillä ne toimivat rinnakkain samassa paikassa. WooCommerce-verkkokauppaa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Hakukoneoptimointi

Ihmiset etsivät ostettavia tuotteita ja palveluita Googlesta. Laadukas hakukoneoptimointi antaa lisää ilmaista näkyvyyttä Google Haussa ja tuo näin potentiaalisia asiakkaita yrityksen verkkosivuille ja verkkokauppaan.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi perustuu ajankohtaisiin, laadukkaisiin ja monipuolisiin sisältöihin, joita tuotetaan kaikkiin liiketoiminnan ja toimialan kannalta relevantteihin sosiaalisen median kanaviin. Sisällöt voivat olla tekstin, kuvan tai videon muodossa. Sisällöt tuottavat lisäarvoa asiakkaille ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Facebook-Mainonta

Potentiaaliset asiakkaat ja kilpailijat ovat Facebookissa, jossa sisällöntuotannon pitää olla strategista ja kohdennettua. Facebook-mainokset kohdennetaan ja optimoidaan tarkasti yrityksen kohderyhmille. Mainonnan kustannuksia ja tuloksia seurataan ja mainoksiin tehdään tarvittaessa muutoksia parhaan lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Google-Mainonta

Google-mainonta on kustannustehokasta hakusanamainontaa.

Analytiikka ja Raportointi

Analytiikkaa hyödyntämällä saadaan tietoa, jonka avulla johdetaan yrityksen toimintaa kohti tavoitteita. Pystytään kohdistamaan markkinointitoimenpiteitä oikein ja saamaan lisää myyntiä parantamalla verkkosivuja.

Ylläpito, Päivitykset ja Tietoturva

Jatkuva ylläpito ja päivitykset takaavat, että verkkosivut, verkkokauppa, some-profiilit ja mainonta toimivat oikein. Asioita pitää myös kehittää eteenpäin. Osaamiseni siirtyy parhaiten sinun hyödyksi jatkuvalla yhteistyöllä.

Liiketoiminta-suunnitelma

Autan sinua tekemään liiketoimintasuunnitelmaa tai kehittämään sitä eteenpäin. Näin varmistetaan, että menestyminen myös digitaalisessa markkinoinnissa on hyvällä pohjalla.

Yritysblogi

Yritysblogi tuo muuttuvaa sisältöä verkkosivustolle, lisää näkyvyyttä Google Haussa ja rakentaa yrityksen brändiä. Yritysblogi on loistava tapa rakentaa asiantuntijuutta ja luotettavuutta omalla toimialalla. Jatkuvasti päivittyvä sisältö toimii myös lähteenä postauksille sosiaalisen median kanaviin.

Sähköposti-markkinointi

Sähköpostimarkkinointi toimii automaattisena myyntikanavana. Ideana on auttaa lukijoita ja lähettää paljon hyviä ja relevantteja viestejä, jotka muuttavat lukijat maksaviksi asiakkaiksi.

Copywriting

Tekstinsuunnittelua

Konversio-Optimointi

Konversio-optimointi kasvattaa verkkosivujen kautta tulevaa myyntiä.

Affiliate-Markkinointi

Ihmiset etsivät jatkuvasti sopivia tuotteita ja palveluita joita ostaa. Affiliate-markkinointi perustuu kumppanuuteen. Hankin yrityksellesi lisää asiakkaita ja saan siitä korvauksen. Julkaisen sisältöjä, jotka ovat relevantteja ja lisäarvoa tuottavia.

Katso Palveluiden Hinnat

LISÄARVOA DIGIMARKKINOINTIIN

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This