Digimarkkinoinnin Palvelut

Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan 100% tyytyväisyystakuulla
Digiagentti

Verkkosivut

Jokainen yritys tarvitsee myyntiä lisäävät WordPress-verkkosivut. Laadukkaat verkkosivut sisältävät kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja sisällöt uusien asiakkaiden hankintaan ja nykyisten asiakkaiden hyvään palveluun. Verkkosivujen jatkuva kehittäminen ja sisällön päivittäminen auttavat yritystä menestymään kovassa kilpailussa.

Lue Lisää
Digiagentti

Verkkokauppa

Verkkokauppa on loistava tapa lisätä ja tehostaa yrityksen myyntiä. WooCommerce-verkkokauppa sopii hyvin WordPress-verkkosivujen kanssa, sillä ne toimivat rinnakkain samassa paikassa. WooCommerce-verkkokauppaa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue Lisää
Digiagentti

Hakukoneoptimointi

Ihmiset etsivät ostettavia tuotteita ja palveluita Googlesta. Laadukas hakukoneoptimointi antaa lisää ilmaista näkyvyyttä Google Haussa ja tuo näin potentiaalisia asiakkaita yrityksen verkkosivuille ja verkkokauppaan.

Lue Lisää
Digiagentti

Ylläpito

Jatkuva ylläpito ja päivitykset takaavat, että verkkosivut, verkkokauppa, some-profiilit ja mainonta toimivat oikein. Asioita pitää myös kehittää eteenpäin. Osaamiseni siirtyy parhaiten sinun hyödyksi jatkuvalla yhteistyöllä.

Lue Lisää

Katso Hinnasto

Hintoihin lisätään 24% arvonlisävero.

Digiagentti Oy

Y-tunnus 2941983-3

Espoo, Finland

info@digiagentti.com

© 2021 Digiagentti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.