Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Lisäarvoa asiakkaille

Sisältömarkkinoinnin keinoin

Kohti yrityksen tavoitteita

Sisällysluettelo

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi tuottaa ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista sisältöä verkkosivustolle ja sosiaalisen median kanaviin. Sisällöt voivat olla tekstin, kuvan tai videon muodossa. Sisällöt tuottavat lisäarvoa asiakkaille ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Sisältömarkkinointisuunnitelma

Sisältömarkkinointisuunnitelmassa on seuraavat vaiheet.

Kiinnostus

Kiinnostus vaiheessa koulutetaan ihmisiä, koska he ajattelvat vielä ”En osta”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi video-keskustelu asioiden taustoista liittyen ilmaiseen oppaaseen.

Halu

Halu vaiheessa inspiroidaan ihmisiä, koska he ajattelevat nyt ”Mietin vielä”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi referenssejä / haastatteluja, mitä tuloksia muut ovat saaneet.

Luottamus

Luottamus vaiheessa saadaan ihmiset luottamaan itseensä, että he uskaltavat ostaa ja samalla kasvatetaan luottamusta tuotteeseen / palveluun. Ihmiset ajattelevat nyt ”Ehkä ostan”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi video demonstraatio eli vinkit ja opetukset asiakkaille, demonstroidaan asioita käytännössä.

Tarjous

Tarjous vaiheessa konkretisoidaan – Mitä halutaan myydä? Tehdään vastustamaton tarjous myyvällä tekstillä. Ihmiset ajattelevat nyt ”Kyllä ostan”.

Liidimagneetti

Liidimagneetti annetaan ilmaiseksi potentiaaliselle asiakkaalle ja vastineeksi asiakas liittyy yrityksen sähköpostilistalle, josta asiakas voi koska tahansa poistua, jos niin haluaa. Liidimagneetti voi olla jokin seuraavista.

 • PDF-opas
 • E-kirja
 • Minivalmennus

Yritysblogi

Yritysblogi tuo muuttuvaa sisältöä verkkosivustolle, lisää näkyvyyttä Google Haussa ja rakentaa yrityksen brändiä. Yritysblogi on loistava tapa rakentaa asiantuntijuutta ja luotettavuutta omalla toimialalla. Jatkuvasti päivittyvä sisältö toimii myös lähteenä postauksille sosiaalisen median kanaviin.

 • Yritysblogilla rakennetaan yrityksen asiantuntijuutta.
 • Blogijulkaisu vaatii avainsana-analyysin hakukoneoptimointia varten.
 • Yritysblogilla rakennetaan yrityksen brändiä.
 • Ikivihreät aiheet yrityksen toimialalta.
 • Hakukoneoptimoitu yritysblogi toimii näkyvyyden tuojana yrityksen toimialalla.
 • Yritysblogin jatkuvasti päivittyvä sisältö tuo uusia lukijoita ja toimii lähteenä jaettavaksi sosiaaliseen mediaan.

Tekstit

Sisältömarkkinoinnissa tekstien tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa.

Kuvat

Sisältömarkkinoinnissa kuvien tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa.

Videot

Sisältömarkkinoinnissa videoiden tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa. Kun tehdään videoita tulee huomioida seuraavat asiat.

 • Käsikirjoita video.
 • Kuinka pitkä video tehdään? Huomioidaan eri sosiaalisen median kanavien ominaispiirteet ja vaatimukset
 • Aloita video lauseella: kuka olet, mitä teet, miksi sinua kannattaa kuunnella.
 • Mikä on videon lopussa oleva toimintakehote?

Etsitkö yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää sinun tarpeista ja tavoitteista.

77 / 100

Sinua palvelee

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

Perustaja, Toimitusjohtaja
DI, KTM, Yrittäjä
Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Työkalut joita käytän

Dataa ei löydy

Verkkokaupan tuotteet

Digiagentti Oy Logo D
50,00 70,00 
Digiagentti Oy Logo D
50,00 70,00 

Ota Yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Digimarkkinoinnin palvelut

Kaikki palvelut räätälöidään asiakaslähtöisesti