Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Konversio-optimointi

Sisällysluettelo

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi kasvattaa verkkosivujen kautta tulevaa myyntiä. Konversio-optimoinnissa selvitetään mikä vaihtoehto toteuttaa parhaiten verkkosivuston tavoitteet eli saa kävijät tekemään niitä toimenpiteitä verkkosivuilla jota varten verkkosivut ovat olemassa.

A/B testaus

A/B testauksella selvitetään kumpi vaihtoehdoista konvertoi paremmin ja auttaa verkkosivustoa saavuttamaan tavoitteet paremmin.

Personointi

Verkkosivujen sisällön personointi parantaa asiakas kokemusta.

68 / 100

Sinua palvelee

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

Perustaja, Toimitusjohtaja
DI, KTM, Yrittäjä
Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Työkalut joita käytän

Luodaan verkkosivustolle personoituja kokemuksia ja testataan verkkosivuston toimintaa.

Verkkokaupan tuotteet

Dataa ei löydy

Ota Yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Digimarkkinoinnin palvelut

Kaikki palvelut räätälöidään asiakaslähtöisesti