fbpx

Sähköpostimarkkinointi

Automaattinen Myyntikanava

Sähköpostimarkkinoinnissa viestien laatu ja määrä ratkaisevat. Tavoitteena on lähettää paljon hyviä viestejä potentiaalisille maksaville asiakkaille. Sähköpostimarkkinoinnissa nähdään nopeasti toimiiko lähetetty viesti vai ei. Tämä mahdollistaa nopean oppimisen ja viestien muuttamisen niin, että ne alkavat toimia oikein.

Muista oikea äänensävy.

Lähetä hyviä viestejä niin paljon kuin mahdollista. Kokeilemalla selviää kuinka monta viestiä kannattaa lähettää ja missä ajassa. Todennäköisesti viestejä kannattaa lähettää useammin kuin luulet. Aseta odotukset heti alussa eli kerro kuinka paljon lähetät viestejä ja miksi.

Kasvaako sähköpostilistasi joka kuukausi?

Muista käydä mahdollisia vasta-argumentteja läpi ja kehittää omaa sähköpostimarkkinointi sen mukaan.

Minkä ongelman ratkaiset asiakkaalle?

Hyvä viesti on relevantti. Käy keskustelua asiakkaan kanssa.

Sähköpostimarkkinointi ohjelmiston hyödyt

Automaattinen lähetys

Automaattinen lähetys (autoresponder) ei ole sama asia kuin automaattinen vastaus (autoreply). Kun ihminen liittyy sähköpostilistalle tai ostaa jotain ja liittyy näin mukaan listalle, niin hän alkaa saada automaattisesti viestejä ja viestiketjuja.

Lähetys

Yksittäinen lähetys (broadcast), kun kommunikoidaan esimerkiksi kampanjasta tai kerrotaan uudesta blogikirjoituksesta.

Segmentointi

Sähköpostilista segmentoidaan tägien (tags) avulla esimerkiksi liideihin ja maksaviin asiakkaisiin. Ihminen on ostanut jotain tiettyä tuotetta / palvelua tai ollut kiinnostunut jostain tietystä asiasta.

Integrointi

Sähköpostiohjelman integrointi muihin alustoihin / järjestelmiin eli verkkosivut, verkkokauppa, myyntisivujen rakennustyökalu. Monimutkaisissa kokonaisuuksissa integroinnilla alkaa olla merkitystä – säästetään aikaa ja vaivaa.

Ohjelmointirajapinta

Ohjelmointirajapinta eli API (Application Programming Interface) määrittää sen voiko kolmannet osapuolet ottaa yhteyttä sähköpostimarkkinointiohjelmistoon. Tekninen mutta tärkeä asia.

Katso Palveluiden Hinnat

LISÄARVOA DIGIMARKKINOINTIIN

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This