fbpx

Verkkokauppa Yritykselle

WordPress + WooCommerce on paras ratkaisu. WordPress ja WooCommerce yhdessä mahdollistavat toimivan verkkokaupan rakentamisen. WooCommerce on käytännössä lisäosa, joka asennetaan WordPress julkaisujärjestelmään. WooCommerce perusosalla voidaan verkkokauppaan lisätä tuotteet (tuotteen nimi, hinta, tuotekuvat, tuotetiedot ja tuoteryhmät). Perus-lisäosa muodostaa automaattisesti kauppasivun, ostoskorin, maksusivun ja asiakkaan tilisivun.

Laadukkaan Verkkokaupan Hyödyt

WooCommerce Toiminnallisuudet

Alustaa ylläpidetään ja kehitetään

WordPress ja WooCommerce alustoja tullaan ylläpitämään ja kehittämään myös jatkossa aktiivisesti, joten tulevaisuus on turvattu näiden työkalujen kanssa.

Ulkoasu räätälöitävissä

WooCommerce verkkokaupan ulkoasu on räätälöitävissä sinun toiveiden mukaiseksi. Tämän mahdollistaa WordPress + Divi + WooCommerce yhdistelmä, jolla Digiagentti tekee verkkokaupat.

Tuotteiden ylläpito

WooCommerce verkkokaupassa tuotteiden lisääminen ja ylläpito on helppoa.

Kassajärjestelmä

WooCommerce verkkokauppaan voidaan liittää useita maksujärjestelmiä helpottamaan asiakkaan maksuprosessia.

Ostaminen on helppoa

WooCommerce verkkokaupassa asiakkaan ostoprosessi tehdään helpoksi. Kaikki tapahtumat tallentuvat muistiin ja yritys saa tarvittaessa sähköposti-ilmoitukset tilauksista. Asiakkaan ostopäätökseen vaikuttavat monet tekijät verkkosivuston ja verkkokaupan visuaalisuudesta ja käytettävyydestä, maksu- ja toimitustapoihin. Kokonaisuuden pitää toimia moitteettomasti. Ostopolun eri vaiheita pitää seurata analytiikalla ja tutkia missä vaiheessa asiakkaita tippuu ostopolulta pois.

Konversio-optimointi

Verkkokauppa rakennetaan asiakkaan ostopolkua ja korkeaa konversioita ajatellen. Ulkoasu räätälöidään asiakkaan tuotteille ja palveluille. Tarkka kohderyhmä, mitattavat konversiopisteet, markkinointi toimenpiteet ja verkkokaupan kasvu auttavat kokonais myynnin kasvussa.

Tutustu Digiagentin Palveluihin

Kerron sinulle miksi tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

ILMAISTA LISÄARVOA

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This