Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Paras vaihtoehto

Dynaamiset WordPress verkkosivut

Joustavat ja mukautuvat sinun tarpeiden mukaan

Sisällysluettelo

WordPress verkkosivut

WordPress verkkosivut ovat monipuolisin ja joustavin ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. WordPress verkkosivut ovat varma valinta yritykselle, joka haluaa rakentaa verkkosivuista myyntikoneen – eikä vain digitaalista käyntikorttia. WordPress lisäosien avulla voidaan laajentaa verkkosivujen toiminnallisuuksia. WordPress on alustana joustava ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva julkaisujärjestelmä. Elementor sivunrakentajalla pystytään toteuttamaan visuaalisesti ja toiminnallisesti riittäviä kokonaisuuksia, että yrityksen digimarkkinoinnin tavoitteet voidaan saavuttaa. WordPress verkkosivut ovat responsiiviset ja mukautuvat saumattomasti niin isolle tietokoneen näytölle kuin tabletille ja erityisesti mobiilissa kännykän näytölle. WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty suurin osa internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.

WordPress verkkosivujen hyödyt

WordPress verkkosivustolla on seuraavia hyötyjä.

  • WordPress on joustava julkaisu-alusta kaikenkokoisille yrityksille.
  • WordPress on laajennettavissa sitä mukaan kun yrityksen tarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset lisääntyvät.
  • WordPress on dynaaminen eli tietoa ja sisältöä voidaan tallettaa yhteen paikkaan mutta näyttää niissä kohdissa verkkosivustoa missä se on loogista ja järkevää.

WordPress lisäosat

WordPress lisäosat mahdollistavat erilaisten toiminnallisuuksien lisäämisen verkkosivustolle. Lisäosat voivat olla ilmaisia tai maksullisia. Seuraavaksi joitakin esimerkkejä WordPress lisäosista.

  • Admin Columns lisäosa mahdollistaa verkkosivuston sisällön hallinnan.

Etsitkö yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää sinun liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.

83 / 100

Sinua palvelee

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

Perustaja, Toimitusjohtaja
DI, KTM, Yrittäjä
Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Työkalut joita käytän

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty 35% internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.
Elementor Pro on paras WordPress verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää miljoonat ammattilaiset.
Elementor verkkosivujen rakennukseen tarkoitettu työkalupaketti.
WordPress MultiLingual lisäosa WordPressiin, jolla tehdään monikielisiä verkkosivuja.

Ota Yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Digimarkkinoinnin palvelut

Kaikki palvelut räätälöidään asiakaslähtöisesti