fbpx

Nykyaikaiset Verkkosivut

Myyvät, laadukkaat ja mobiilit

Suunnittelu

Suunnittelu käsittää sivuston rakenteen ja valikkojen suunnittelun. Fonttien ja fonttikokojen valinnat sekä värianalyysin.

Toteutus

Verkkosivujen toteutuksessa suositaan menetelmää, jossa jatkuvasti julkaistaa valmiina olevaa osuutta ja näin sivusto saadaan heti käyttöön.

Ylläpito

Verkkosivut vaativat jatkuvaa ylläpitoa että ne toimivat moitteettomasti ja turvallisesti. Ylläpito varmistaa, että verkkosivujen viimeisin alustaversio on käytössä sekä teeman ja lisäosien viimeisimmät versiot ovat käytössä. Myös varmuuskopioinnista huolehditaan.

Kehitys

Liiketoiminta menee eteenpäin ja niin pitää myös verkkosivujen kehittyä jatkuvasti. Esimerkiksi kolme vuotta vanhoista verkkosivuista “näkee”, että ne ovat päivittämättä ja tällä on välitön vaikutus yrityksen imagoon. Verkkosivualustaan ja teemaan tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa käyttöön, että pysytään “ajan hermolla”.

Toimivat

Verkkosivujen pitää toimia moitteettomasti – aina. Liian monesti näkee sivuja joissa esimerkiksi some-napit eivät johda mihinkään tai johtavat profiiliin jota ei enää ole. Huonosti toimivat ja epäloogiset sivut vahingoittavat yrityksen imagoa ja sitähän me emme tietenkään tahdo. Perusasioista pidämme huolen – aina.

Myyvät

Myyvät verkkosivut tuovat yritykselle lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita ja lisää myyntiä.

Strategiset

Strategiset verkkosivut tukevat yrityksen strategian toimeenpanoa ja mahdollistaa menestyksen myös tulevaisuudessa.

Joustavat

WordPress on verkkosivu alustana joustava ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva julkaisujärjestelmä.

Responsiiviset

Hyvät WordPress verkkosivut ovat responsiiviset ja mukautuvat saumattomasti niin isolle tietokoneen näytölle kuin tabletille ja erityisesti mobiilissa kännykän näytölle.

Mobiilit

Kaikki yritykset tarvitsevat nykyään mobiilit verkkosivut.

U

Hakukoneoptimoidut

Verkkosivut hakukoneoptimoidaan jotta yrityksesi sivut löytyvät Googlesta helposti.

Seuranta Kunnossa

Google Analyticsin avulla hoidetaan verkkosivun seuranta, analysointi ja raportointi. Tiedetään ketkä yrityksen sivuilla käyvät ja kuinka usein. Liiketoiminnan kehitys vaatii nykyään jatkuvaa verkkoseurantaa.

l

Kiinnostavat Sisällöt

Kiinnostavat sisällöt verkkosivustolla

Tyylikkäät Kuvat

Kuvien tiedostokoko ja nimeäminen

Kaikki Palvelut

Katso Kaikki Palvelut

LIITY SISÄPIIRIIN

Saat viimeisimmät tiedot kätevästi sähköpostilla.

Kiitos - Tämä Onnistui!

Pin It on Pinterest

Share This