fbpx

Ylläpito, Päivitykset ja Tietoturva

Niin asiat pysyvät kunnossa jatkossakin

Verkkosivujen ylläpito, päivitykset ja tietoturva

Verkkosivujen ylläpidolla varmistetaan niiden tekninen toimivuus. Tämä on välttämätöntä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Verkkosivujen ylläpito sisältää seuraavat asiat:

WordPress päivitykset

WordPress sisällönhallintajärjestelmä päivitetään uusinpaan versioon heti kun se on saatavilla. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa, sillä päivityksissä on yleensä korjattu bugeja ja tietoturva-aukkoja. Ennen isoja päivityksiä otetaan varmuuskopio.

WordPress teeman päivitykset

WordPress teema päivitetään uusinpaan versioon heti kun se on saatavilla. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa, sillä päivityksissä on yleensä korjattu bugeja ja tietoturva-aukkoja. Divi teeman päivityksissä saadaan käyttöön myös uusia hyödyllisiä toiminnallisuuksia, jotka mahdollistavat parempien verkkosivujen teon.

WordPress lisäosien päivitykset

WordPress lisäosat päivitetään uusinpaan versioon heti kun niitä on saatavilla. Päivitykset parantavat myös WordPress verkkosivujen tietoturvaa. Vanhentuneet lisäosat tai lisäosat, jotka eivät ole käytössä poistetaan ja näin parannetaan verkkosivujen tietoturvaa.

Varmuuskopiointi

Verkkosivujen sisältö ja tekniset tiedostot pitää varmuuskopioida säännöllisin väliajoin. Varmuuskopiointi voidaan automatisoida palveluntarjoajan kautta niin usein kuin on tarvetta. Myös koko webhotellista kannattaa ottaa varmuuskopiot säännöllisesti, että myös yrityksen sähköpostit yms verkkosivuston ulkopuoliset tiedot saadaan talteen.

Tietoturva

Kun verkkosivujen tietoturva on ajantasalla estetään hakkerointi. Tietoturvaa ylläpidetään muun muassa valvomalla vääriä sisäänkirjautumis-yrityksiä.

U

Valvonta

Verkkosivujen toimivuutta valvotaan, että esimerkiksi tietokantayhteys toimii, muisti tai levytila riittää, verkkosivut kestävät suuret tilapäiset käyttäjämäärät. Jos tällaisia ongelmatilanteita ilmenee niihin reagoidaan välittömästi.

Verkkokaupan ylläpito, päivitykset ja tietoturva

Verkkokaupan ylläpito sisältää seuraavat asiat:

WooCommerce lisäosan päivitykset

WooCommerce verkkokauppa on käytännössä WordPress lisäosa, joka päivitetään heti kun uusin versio on saatavilla. Päivitykset parantavat myös verkkokaupan tietoturvaa.

Verkkokaupan lisäosien päivitykset

WooCommerce lisäosat päivitetään heti kun uusimmat versiot on saatavilla. Päivitykset parantavat myös verkkokaupan tietoturvaa. Lisäosat, jotka eivät ole käytössä poistetaan ja näin parannetaan tietoturvaa.

Vanhat tuotteet

Vanhat tuotteet poistetaan kokonaan tai piilotetaan, että niitä voidaan käyttää myöhemmin uudestaan, jos on tarvetta.

Nykyiset tuotteet

Päivitetään myynnissä olevien tuotteiden hintoja, tuotetietoja ja -kuvia.

Uudet tuotteet

Uudet tuotteet lisätään verkkokauppaan (tuotekuvaukset, hinnat, kuvat).

Sosiaalisen median ylläpito, päivitykset ja tietoturva

Sopimuksessa määritellään tarkemmin mitä sosiaalisen median kanavia ylläpidetään ja päivitetään. Sosiaalisen median ylläpito voi sisältää seuraavia asioita:

Google My Business päivitykset

Maksuttoman yritysprofiilin avulla voidaan helposti tavoittaa käyttäjiä Google Haussa ja Google Mapsissa. Google My Business yritysprofiilia päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

LinkedIn päivitykset

LinkedIn yritys-sivua päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

Facebook päivitykset

Facebook yritys-sivua päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

Instagram päivitykset

Instagram yritys-sivua päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

Twitter päivitykset

Twitter yritys-sivua päivitetään aina kun uusia tietoja on saatavilla.

YouTube päivitykset

YouTube yrityskanavaa päivitetään aina kun uusia videoita on saatavilla.

LISÄARVOA DIGIMARKKINOINTIIN

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This