fbpx

Kauneuspalvelut Riikka M

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso on Diplomi-insinööri, Kauppatieteiden maisteri ja Digiagentti Oy:n toimitusjohtaja.

22.11.1818

Asiakas

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 7 vuoden ammattitaidolla. Yrityksellä on kauneuspalveluiden myynnin lisäksi kauneudenhoitotuotteiden myyntiä.

Asiakastarve

Yritys tarvitsi näyttävät ja informatiiviset verkkosivut, joilla saadaan yrityksen myynti kasvuun. Kauneudenhoitotuotteiden myynti haluttiin laajentaa myös verkkokauppaan. Lisäksi yirtys kaipasi apua digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilla.

Digiagentin toimittama ratkaisu

Digiagentti suunnitteli yhdessä asiakkaan kanssa … Digiagentti toteutti asiakkaalle räätälöidyt WordPress verkkosivut ja WooCommerce verkkokaupan.

Asiakaspalaute

Aloitettuani yhteistyön Digiagentin kanssa, myyntini on lähtenyt selvään kasvuun. Olen saanut toimivat kotisivut, apua some-markkinointiin, blogi-postauksiin ja moneen muuhun. Mikä parasta, palvelu on hyvin joustavaa. Kun suunnittelimme yhteistyötä Digiagentin kanssa, olin hieman epäileväinen, että mitähän tästä tulee. Mutta hyvähän siitä! 👍🏻
– Riikka Marjamäki –

 

Projektin tekninen kuvaus

  • Uudet verkkosivut raikkaalla ilmeellä (etusivu, sivut palveluille, hinnasto, blogi, yhteydenotto lomake, ajan varaus, lahjakortin tilaus, login mahdollisuus, käyttäjätunnukset ja salasanat)

Lue Myös Nämä …

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This