WordPress Ylläpidon Lisätiedot

Teknisen ylläpidon palvelupakettien hinnat määräytyvät sen mukaan kuinka paljon pakettiin kuuluu työtä ja mitkä maksulliset WordPress lisäosat ovat käytössä. Teknisen ylläpidon hinta voi muuttua kesken sopimuskauden, jos Asiakkaalle asennetaan uusia maksullisia WordPress lisäosia parempien toiminnallisuuksien lisäämiseksi.

WooCommerce Verkkokauppojen Lisätiedot

WooCommerce verkkokauppa tehdään ilmaisen WordPress lisäosan avulla. WooCommerce verkkokauppa saattaa vaatia myös maksullisia WordPress tai WooCommerce lisäosia, että verkkokauppa saadaan toimimaan asiakkaan haluamalla tavalla. Verkkokaupan hintaan vaikuttaa kuinka monta tuotetta verkkokauppaan lisätään, tuotteiden lajit (perustuote, joukkotuote, yhteistyökumppanin tuote, muunnelmatuote, palvelu-tuote, ladattava tuote) ja tuotteiden ominaisuudet.

WordPress Verkkosivujen Lisätiedot

Asiakkaalle valitaan sopiva webhotelli ja verkkotunnus (domain) luotettavalta palveluntarjoajalta. Kaikkiin WordPress verkkosivuihin asennetaan ilmainen Wordfence lisäosa, jolla rakennetaan käyttäjien kaksivaiheinen tunnistautuminen ja muut tietoturva-asetukset. Asiakkaalta veloitetaan erikseen maksulliset WordPress lisäosat tai asiakas ostaa ne itse.

Hinnaston Lisätiedot

Palvelut myydään palvelupakettina, projektina tai tuntityönä asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden 100% tyytyväisyystakuulla. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Digiagentti Oy pitää itsellään oikeudet kaikkiin muutoksiin.