Rakennetaan menestys

Digiagentin Työkalut

Digimarkkinointiin

Pingdom Website Speed Test

Testataan verkkosivuston latausaikaa, analysoidaan sitä ja löydetään pullonkauloja.

Google Optimize

Luodaan verkkosivustolle personoituja kokemuksia ja testataan verkkosivuston toimintaa.

WooCommerce Wholesale Prices

Tukkumyynti hintojen toiminnallisuus

WooCommerce Shipping & Tax

Automaattinen verojen laskenta, kuljetus tositteen printtaus, helpommat maksu asetukset.

WooCommerce Toimitussäännöt

Usein verkkokaupassa myydään tuotteita, joille saatavat toimitustavat poikkeavat toisistaan. Esimerkiksi isokokoiset tuotteet on toimitettava rahdilla, kun pienet menevät paketissa tai kirjeessä. WooCommerce ei kuitenkaan suoraan mahdollista toimitustapojen rajoittamista tuotteiden ja muiden sääntöjen mukaan, vaan siihen tarvitaan erillinen lisäosa. WooCommerce Toimitussäännöt lisäosan avulla on mahdollista rajoittaa toimitustapoja ja muuttaa niiden hinnoittelua riippuen ostoskorin tuotteiden toimitusluokista, painosta, kategorioista ja monesta muusta asiasta.

WooCommerce Noutopistehaku

Tarjoaa tuen eri kuljetusliikkeiden noutopistehauille. WooCommerce Noutopistehaun avulla kassalle saa lisättyä toimitustavat noutopistehaulla. Lisäosa tukee Postin, Matkahuollon, PostNordin ja DB Schenkerin noutopistehakuja.

WooCommerce Shipit

WooCommerce Shipit -lisäosan avulla saa kaikki Shipitin tarjoamat toimitustavat käyttöön. Lisäksi lisäosan avulla voi tulostaa pakettikortit suoraan WooCommercen hallintapaneelista, mikä säästää työaikaa ja vähentää virheitä. Shipit on kuljetustenhallintajärjestelmä, joka kokoaa yhteen useita eri logistiikkafirmoja. Lähetät Shipitin kautta kilpailukykyisin hinnoin lähetykset kotimaassa sekä ulkomaille.

WooCommerce Checkout.fi

WooCommerce Checkout -lisäosan avulla voi käyttää kaikkia Checkout.fi tarjoamia maksutapoja WooCommerce-verkkokaupassa. Lisäosa asennetaan kuten normaali WordPressin lisäosa, jonka jälkeen myyjän tunnus sekä turvatarkiste sekä muut asetukset asetetaan ylläpidosta.

WebPageTest

Testataan verkkosivuston suorituskykyä.

WooCommerce Paytrail

Paytrail WooCommerce lisäosan avulla voi käyttää kaikkia Paytrailin tarjoamia maksutapoja WooCommerce-verkkokaupassa. Lisäosa asennetaan kuten normaali WordPressin lisäosa, jonka jälkeen kauppiastunnus ja -varmenne sekä muut asetukset asetetaan ylläpidosta.