Menestys rakennetaan työkaluilla

Digimarkkinoinnin Työkalut

WordPress + Toolset + Elementor Pro + Dynamic.ooo + Crocoblock + WooCommerce + WPML

Bambora

Bambora tekee verkkomaksamisesta entistä helpompaa, miellyttävämpää ja älykkäämpää.

Lue Lisää

Browseo

Näyttää verkkosivun ilman tyylien aiheuttamia häiriötekijöitä ja korostaa myös sivujen osia, jotka ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnille.

Lue Lisää

Canva

Työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden some-postausten tekoon ja kuvien optimointiin.

Lue Lisää

Checkout

Checkout on verkkomaksupalvelu jokaiseen kauppaan. Checkoutin avulla voidaan tarjota markkinoiden kattavin valikoima maksutapoja.

Lue Lisää

Elementor Pro

Elementor Pro on paras WordPress verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää yli 5 miljoonaa ammattilaista.

Lue Lisää

Google Ads

Ihmiset hakevat jatkuvasti tuotteita ja palveluita. Tavoitamme heidät maksetulla hakusanamainonnalla. Myös muut mainostyypit ovat mahdollisia.

Lue Lisää

Google Analytiikka

Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivujen liikennettä ja mitä vierailijat tekevät. Tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat saadaan tarkkaan seurantaan.

Lue Lisää

Google Data Studio

Visualisoidaan ja selkeytetään data, mittarit ja seuranta. Helpotetaan päätöksentekoa ja ohjataan toimintaa strategian mukaisesti.

Lue Lisää

Google Keyword Planner

Tavoitetaan oikeat asiakkaat oikeilla avainsanoilla. Etsitään avainsanaideoita kampanjoiden luomiseen Google Adsin avainsanojen suunnittelijalla. Voidaan tarkastella, miten usein avainsanoilla tehdään hakuja ja miten niillä tehtyjen hakujen määrä vaihtelee eri aikoina.

Lue Lisää

Google Search Console

Analysoidaan Google Haun toimivuutta. Mitataan verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan ongelmia. Esitä sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Lue Lisää

Google Tag Manager

Google Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan helposti ja nopeasti päivittää verkkosivuston seurantakoodeja ja tageiksi kutsuttuja koodinpätkiä.

Lue Lisää

HubSpot

HubSpot on markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun ohjelmisto, joka auttaa liiketoimintaasi kasvamaan ilman kompromisseja. HubSpot sisältää ilmaisen asiakkuuksien hallintajärjestelmän – CRM Customer Relationship Management.

Lue Lisää

Klarna

Yli 250000 verkkokauppaa tarjoaa Klarnan maksutapoja kassallaan tehdäkseen shoppailusta vaivatonta ja turvallista.

Lue Lisää

Paytrail

Paytrail on markkinoiden kattavin, paras ja luotettavin verkkomaksupalvelu. Saumaton toiminta tuotteita ja palveluita myyvissä verkkokaupoissa. Kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Kattava valikoima korttimaksuja (Visa, Mastercard, American Express, Diners Club). MobilePay ja Siirto. Collector Bank lasku- ja osamaksutavat. Jousto lasku- ja osamaksutavat.

Lue Lisää

Shipit

Shipit-toimitustavat on saatavilla WooCommerce-verkkokauppoihin. Yhdellä integraatiolla saat WordPress / WooCommerce kauppaasi helposti kattavan kuljetusvalikoiman ilman erillisiä sopimuksia ja kuukausimaksuja. Voit vaivattomasti lisätä haluamasi toimitustapavaihtoehdot kauppaasi ja hinnoitella ne haluamallasi tavalla. Lisäosan avulla saat käyttöösi mm. Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin palvelut kotimaassa sekä todella kattavan valikoiman palveluita myös ulkomaille jolloin kansainvälisen kaupan aloittaminen on todella vaivatonta.

Lue Lisää

Temporary Login Without Password

Create self-expiring ⏱️, automatic login links 🔗 for WordPress. Give them to developers when they ask for admin access to your site. Or an editor for a quick review of work done. Login works just by opening the link, no password needed.

Lue Lisää

Whereby

Mahdollistaa Facebook LIVE lähetyksen, jossa 4 video-yhteyttä samaan aikaan näkyvissä.

Lue Lisää

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa 28% maailman verkkokaupoista. WooCommerce on helposti muokattavissa.

Lue Lisää

WooCommerce Checkout.fi

WooCommerce Checkout -lisäosan avulla voi käyttää kaikkia Checkout.fi tarjoamia maksutapoja WooCommerce-verkkokaupassa. Lisäosa asennetaan kuten normaali WordPressin lisäosa, jonka jälkeen myyjän tunnus sekä turvatarkiste sekä muut asetukset asetetaan ylläpidosta.

Lue Lisää

WooCommerce Finvoicer

WooCommerce Finvoicer mahdollistaa asiakkaiden laskuttamisen suoraan WooCommercesta. Asiakas valitsee kassalla maksutavaksi Finvoicerin ja antaa laskutustietonsa, jonka jälkeen lasku tehdään tilauksen tietojen perusteella Finvoiceriin.

Lue Lisää

WooCommerce Paytrail

Paytrail WooCommerce lisäosan avulla voi käyttää kaikkia Paytrailin tarjoamia maksutapoja WooCommerce-verkkokaupassa. Lisäosa asennetaan kuten normaali WordPressin lisäosa, jonka jälkeen kauppiastunnus ja -varmenne sekä muut asetukset asetetaan ylläpidosta.

Lue Lisää

WooCommerce Shipit

WooCommerce Shipit -lisäosan avulla saa kaikki Shipitin tarjoamat toimitustavat käyttöön. Lisäksi lisäosan avulla voi tulostaa pakettikortit suoraan WooCommercen hallintapaneelista, mikä säästää työaikaa ja vähentää virheitä. Shipit on kuljetustenhallintajärjestelmä, joka kokoaa yhteen useita eri logistiikkafirmoja. Lähetät Shipitin kautta kilpailukykyisin hinnoin lähetykset kotimaassa sekä ulkomaille.

Lue Lisää

WooCommerce Toimitussäännöt

Usein verkkokaupassa myydään tuotteita, joille saatavat toimitustavat poikkeavat toisistaan. Esimerkiksi isokokoiset tuotteet on toimitettava rahdilla, kun pienet menevät paketissa tai kirjeessä. WooCommerce ei kuitenkaan suoraan mahdollista toimitustapojen rajoittamista tuotteiden ja muiden sääntöjen mukaan, vaan siihen tarvitaan erillinen lisäosa. WooCommerce Toimitussäännöt lisäosan avulla on mahdollista rajoittaa toimitustapoja ja muuttaa niiden hinnoittelua riippuen ostoskorin tuotteiden toimitusluokista, painosta, kategorioista ja monesta muusta asiasta.

Lue Lisää

WordPress

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty 35% internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.

Lue Lisää

WPML

WordPress MultiLingual lisäosa WordPressiin, jolla tehdään monikielisiä verkkosivuja.

Lue Lisää

Monipuoliset Digimarkkinoinnin Palvelut

Tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

Digiagentti Oy

Y-tunnus 2941983-3

Espoo, Finland

info@digiagentti.com

© 2021 Digiagentti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.