Digimarkkinoinnin Työkalut

WordPress + Toolset + Elementor Pro + Dynamic.ooo + WooCommerce + WPML

Browseo

Näyttää verkkosivun ilman tyylien aiheuttamia häiriötekijöitä ja korostaa myös sivujen osia, jotka ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnille.

Lue Lisää

Canva

Työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden some-postausten tekoon ja kuvien optimointiin.

Lue Lisää

Divi

Divi on WordPress verkkosivujen suunnitteluun tarkoitettu työkalu, jota käyttää yli 700.000 asiakasta. Se on myös WooCommerce yhteensopiva. Diviä ylläpitää ja kehittää aktiivisesti Elegant Themes Inc.

Lue Lisää

Elementor Pro

Elementor Pro on paras WordPress verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää yli 5 miljoonaa ammattilaista.

Lue Lisää

Google Ads

Ihmiset hakevat jatkuvasti tuotteita ja palveluita. Tavoitamme heidät maksetulla hakusanamainonnalla. Myös muut mainostyypit ovat mahdollisia.

Lue Lisää

Google Analytiikka

Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivujen liikennettä ja mitä vierailijat tekevät. Tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat saadaan tarkkaan seurantaan.

Lue Lisää

Google Data Studio

Visualisoidaan ja selkeytetään data, mittarit ja seuranta. Helpotetaan päätöksentekoa ja ohjataan toimintaa strategian mukaisesti.

Lue Lisää

Google Keyword Planner

Tavoitetaan oikeat asiakkaat oikeilla avainsanoilla. Etsitään avainsanaideoita kampanjoiden luomiseen Google Adsin avainsanojen suunnittelijalla. Voidaan tarkastella, miten usein avainsanoilla tehdään hakuja ja miten niillä tehtyjen hakujen määrä vaihtelee eri aikoina.

Lue Lisää

Google Search Console

Analysoidaan Google Haun toimivuutta. Mitataan verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan ongelmia. Esitä sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Lue Lisää

Google Tag Manager

Google Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan helposti ja nopeasti päivittää verkkosivuston seurantakoodeja ja tageiksi kutsuttuja koodinpätkiä.

Lue Lisää

HubSpot

HubSpot on markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun ohjelmisto, joka auttaa liiketoimintaasi kasvamaan ilman kompromisseja. HubSpot sisältää ilmaisen asiakkuuksien hallintajärjestelmän – CRM Customer Relationship Management.

Lue Lisää

Whereby

Mahdollistaa Facebook LIVE lähetyksen, jossa 4 video-yhteyttä samaan aikaan näkyvissä.

Lue Lisää

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa 28% maailman verkkokaupoista. WooCommerce on helposti muokattavissa.

Lue Lisää

WordPress

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty 35% internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.

Lue Lisää

WPML

WordPress MultiLingual lisäosa WordPressiin, jolla tehdään monikielisiä verkkosivuja.

Lue Lisää

Monipuoliset Digimarkkinoinnin Palvelut

Kerron sinulle miksi tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

Digiagentti Oy

Y-tunnus 2941983-3

Espoo, Finland

info@digiagentti.com

© 2021 Digiagentti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.