Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Työkalu

WP Rocket

WP Rocket lisäosa

WP Rocket lisäosan avulla parannetaan WordPress verkkosivuston suorituskykyä ja nopeutta. Lisäosassa on seuraavat osa-alueet.

WP Rocket kojelauta

Kojelaudan avulla voidaan:

  • Tyhjentää kaikki välimuistit
  • Esiladata välimuistit

WP Rocket välimuisti

Välimuisti toiminnon avulla voidaan:

  • Sallitaan välimuisti mobiililaitteille ja näin nopeutetaan verkkosivuston latautumista mobiililaitteissa.
  • Sallitaan välimuisti kirjautuneille WordPress-käyttäjille. Käyttäjävälimuisti on hyvä ominaisuus, jos verkkosivustolla on käyttäjäkohtaista sisältöä.
  • Välimuistin elinikä asetetaan esimerkiksi 10 tuntiin. Välimuisti tiedostot jotka ovat tätä aikaa vanhempia poistetaan automaattisesti globaalista välimuistista. Välimuisti esiladataan automaattisesti taas uudestaan verkkosivuston käyttäjiä varten. Välimuistin elinikää pienennetään kymmeneen tuntiin tai pienemmäksi, jos huomataan ongelmia, jotka tuntuvat katoavan säännöllisin väliajoin.

Tiedostojen optimointi

Media

Esilataus

Lisäasetukset

Tietokanta

CDN

Sydämen syke

72 / 100

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Digimarkkinoinnin työkalut

Tutustu työkaluihin