Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!
Blogi

Typografia

Digiagentti Oy

Sisällysluettelo

Typografia

Typografia tarkoittaa tekstin ja kirjainten asettelua, jonka tarkoituksena on helpottaa luettavuutta antamalla tekstille oikeanlainen visuaalinen muoto. Typografiaan kuuluu seuraavia asioita: kirjasintyyppi, kirjainkoko, tekstin väri, rivin pituus ja tasaus, riviväli, palstavälit, sisennykset, otsikointityyli, anfangit ja tekstin korostukset. Alla esimerkki tämän verkkosivuston otsikoiden ja tekstin koosta ja muodosta. Typografia Wikipediassa.

Otsikko H2

Teksti

  • Lista 1
  • Lista 2
  • Lista 3

Otsikko H3

Teksti

Otsikko H4

Teksti

Otsikko H5

Teksti

Otsikko H6

Teksti

74 / 100

Jaa tämän sivun sisältö

Jaa tämä Digiagentin sisältö sosiaaliseen mediaan tai kerro kaverille WhatsApilla tai sähköpostilla. Laita hyvä kiertämään!

Ota Yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.

Digimarkkinointi blogi

Lue digimarkkinointi blogia niin tiedät enemmän