Blogi

Verkkosivuston kuvat

Digiagentti Oy
79 / 100

Verkkosivuston kuvat

Verkkosivuston kuvat pitää editoida ja optimoida oikein, että kuvat latautuvat verkkosivustolla nopeasti. WordPress mediakirjastoon ladattavien kuvien tulisi olla samankokoisia kuin ne näytetään verkkosivustolla. Muista, että suurimmassa osassa kannettavia tietokoneita näytön koko on 1920 pikseliä leveä ja 1080 pikseliä korkea. Verkkosivuston keskikaistan leveys on todennäköisesti 1200 pikseliä ja tästä puolet on 600 pikseliä.

Canva

Kuvat voi helposti ja ilmaiseksi editoida Canva työkalulla.

Taustakuvat

Verkkosivuston taustakuvat ovat haasteellisia, sillä niiden tulee näyttää hyviltä kaikilla laitteilla ja kaikenkokoisilla näytöillä. Taustakuvat kannattaa muokata responsiivisille WordPress verkkosivuille seuraavasti:

  • Leveys 1920 pikseliä, korkeus 1080 pikseliä, jpg-formaatissa, ”paino” alle 200 kilo byteä

Asiakuvat

Asioiden esittelykuvat näytetään verkkosivustolla yleensä niin että ne vievät keskikaistasta toisen puolen eli esittelykuvat kannattaa muokata responsiivisille WordPress verkkosivuille seuraavasti:

  • Leveys 600 pikseliä, korkeus 338-600 pikseliä, jpg-formaatissa, ”paino” alle 100 kilo byteä

Henkilökuvat

Henkilöiden kasvokuvia on yleensä verkkosivustolla rinnakkain 2-4 kappaletta, joten kasvokuvat kannattaa muokata responsiivisille WordPress verkkosivuille seuraavasti:

  • Leveys 600 pikseliä, korkeus 600 pikseliä, jpg-formaatissa, ”paino” alle 100 kilo byteä

ShortPixel

Kuvat voi helposti ja ilmaiseksi optimoida ShortPixel työkalulla.

Digimarkkinointi Blogi

Lue digimarkkinointi blogia niin tiedät enemmän