Teen sinulle WordPress verkkosivut ja tarvittaessa WooCommerce verkkokaupan sekä hoidan projektin jälkeen sivuston teknisen ylläpidon joka kuukausi. Myös sisällön päivitykset ja sivuston jatkokehitys onnistuu sinun tarpeiden mukaan. Tutustu Digiagentin palveluihin ja verkkokauppaan. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista. Yhteystiedot sivulta löydät kaiken tarvittavan yhteydenottoon. Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Sisällysluettelo

Digiagentti Oy

Digiagentti Oy on motivoitunut digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin palveluita ovat muun muassa nykyaikaiset verkkosivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta. Yritys hyödyntää palveluissaan ilmaisia ja maksullisia digimarkkinoinnin työkaluja, joita ovat WordPress, WooCommerce, Google Analytiikka sekä Facebookin ja Googlen mainostyökalut. Yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti ja joustavasti asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi. Yritys kehittää osaamistaan jatkuvasti ja uusi osaaminen siirretään heti asiakkaan hyväksi. Yritys seuraa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median viimeisimpiä trendejä ja auttaa asiakasta ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa.

Palvelut

Kaikki Digiagentti Oy palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti 100% tyytyväisyystakuulla. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua menestymään omalla toimialallasi.

Työkalut

Digiagentti käyttää parhaita työkaluja digitaalisen markkinoinnin onnistumiseen.

Yhteistyö

Digiagentti tekee yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa. Digiagentti saattaa myös tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa.

Yhteistyö sopimusasiakkaan kanssa

Digiagentti tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa pääasiassa siten, että asiakkaan kanssa solmitaan yhteistyöstä sopimus. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä, sillä sopimusasiakkaat saavat halvimmat hinnat ja nopeimmat vaste- ja toimitusajat. Kaikki hinnat löydät Digiagentin verkkokaupasta.

Yhteistyö asiakkaan kanssa ilman sopimusta

Digiagentti voi myös tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ilman sopimusta, mutta silloin töiden tuntihinnat ovat korkeammat ja vaste- ja toimitusajat ovat pitemmät. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä. Kaikki hinnat löydät Digiagentin verkkokaupasta.

Tavoitteet

Missio

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.

Metodi

Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.

Arvolupaus

Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Arvot

  • Auttaminen
  • Kommunikointi
  • Rehellisyys
  • Positiivinen asenne
  • Jatkuva auttaminen
  • Jatkuva oppiminen

Sosiaalinen media

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää Digiagentin palveluista yhteystiedot sivun kautta.

84 / 100