fbpx

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digiagentti Oy

Suomen Motivoitunein Digitoimisto

Digiagentti Oy on Suomen motivoitunein digitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin palveluita ovat muun muassa nykyaikaiset verkkosivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta. Yritys hyödyntää palveluissaan ilmaisia ja maksullisia digimarkkinoinnin työkaluja, joita ovat WordPress, WooCommerce, Google Analytiikka sekä Facebookin ja Googlen mainostyökalut. Yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti ja joustavasti asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi. Yritys kehittää osaamistaan jatkuvasti ja uusi osaaminen siirretään heti asiakkaan hyväksi. Yritys seuraa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median viimeisimpiä trendejä ja auttaa asiakasta ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa. Kaikki Digiagentin palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti 100% tyytyväisyystakuulla. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua menestymään omalla toimialallasi.

Digiagentti yhdistää liiketoiminnan teorian ja käytännön menestyväksi liiketoiminnaksi digitaalisen markkinoinnin avulla.

Juha Savilaakso

DI, KTM

Tutustu Minuun

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Juhalla on yli 19 vuoden työkokemus Nokialta ja Microsoftilta erilaisten liiketoimintojen analysoinnista ja kehittämisestä sekä suorituskyvyn mittaamisesta ja raportoinnista. Juha on menestyksekkäästi tukenut eri liiketoimintayksiköitä ja auttanut niiden johtoa toiminnan kehittämisessä johdon laskentatoimen näkökulmasta. Oman yrityksen perustamisen jälkeen Juha on keskittynyt digitaaliseen markkinointiin niin, että se palvelee Digiagentin nykyisiä ja tulevia asiakkaita näkyvyyden kasvattamisessa, asiakasvirtojen lisäämisessä, myynnin kasvattamisessa ja liiketoiminnan kehityksessä. Voit ottaa yhteyden Juhaan myös LinkedIn profiilin kautta.

Positiiviset arvot ohjaavat toimintaani

Auttaminen

Kommunikointi

Rehellisyys

Positiivinen asenne

Jatkuva kehittäminen

Jatkuva oppiminen

Digitaalista

Markkinointia

Laatutakuulla

L

Missio

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.

L

Metodi

Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.

L

Arvolupaus

Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Digiagentin brändi kehittyy sosiaalisessa mediassa

Tutustu Digiagentin Palveluihin

Kerron sinulle miksi tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

LISÄARVOA DIGIMARKKINOINTIIN

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This