fbpx

Yhteistyöverkosto

Yhteistyössä on voimaa!

Ohjeet Yhteistyökumppaneille

Tämän yhteistyöverkoston idea on löytää ja palvella yrityksiä, jotka tarvitsevat laajaa tuote- ja palvelutarjontaa oman liiketoimintansa hoitamiseksi. Yhteistyöverkoston tavoite on, että kaikki verkostossa mukana olevat kumppanit hyötyvät verkostossa mukana olosta.

Tällä hetkellä yhteistyökumppanin kanssa ei tehdä kirjallista sopimusta, vaan yhteistyö perustuu suulliseen sopimukseen hyvässä ja rakentavassa hengessä.

Yhteistyöverkostoon hyväksytään vain yrityksiä, joilla on voimassa oleva Y-tunnus, moitteeton toiminta historia, oikeanlaiset arvot sekä korkea moraali. Yhteistyökumppanin tuote- ja palvelutarjonnan tulee tukea Digiagentin tuote- ja palvelutarjontaa sekä sopia Digiagentin toimintaperiaatteisiin. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi graafiset suunnittelijat, valokuvaajat, videokuvaajat, dronekuvaajat ja virtuaaliassistentit.

Yhteistyökumppaniksi ei hyväksytä yritystä, jonka tuote- ja palvelutarjonta on ”liian päällekkäin” Digiagentin tuote- ja palvelutarjonnan kanssa. Esimerkiksi, jos yritys tekee aktiivisesti WordPress verkkosivuja, WooCommerce verkkokauppoja, hakukoneoptimointia, Facebook maksettua mainontaa tai Google Ads maksettua mainontaa, niin yritystä ei hyväksytä mukaan yhteistyöverkostoon.

Yhteistyökumppani voi poistua tästä yhteistyöverkostosta koska tahansa. Kun yhteistyökumppani ilmoittaa poistumisesta Digiagentille, niin Digiagentti poistaa yhteistyökumppanin tiedot tältä verkkosivulta.

Digiagentti Oy pitää itsellään oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Ohjeet päivitetty 9.3.2020

Tutustu Digiagentin Palveluihin

Kerron sinulle miksi tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

ILMAISTA LISÄARVOA

Kiitos - Liittyminen Onnistui.

Pin It on Pinterest

Share This