Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digiagentti Oy

Motivoitunut digitoimisto Espoossa

Digiagentti Numeroina

0
Perustettu
0
Asiakkaat
0
Verkkosivut
0
Verkkokaupat
Digiagentti Oy on Suomen motivoitunein digitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin palveluita ovat muun muassa nykyaikaiset verkkosivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta.
Perustaja, Toimitusjohtaja
DI, KTM, Yrittäjä
Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Digiagentin tavoitteet

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.
Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.
Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Digiagentin Työkalut

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty 35% internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.
WooCommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa 28% maailman verkkokaupoista. WooCommerce on helposti muokattavissa.
Dynaamista sisältöä WordPressiin ilman koodausta.
Elementor Pro on paras WordPress verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää yli 5 miljoonaa ammattilaista.
Dynaamista sisältöä Elementor Pro sivunrakentajaan.
Elementor verkkosivujen rakennukseen tarkoitettu työkalupaketti.
Wordfence on WordPress lisäosa tietoturvaa varten.
Välimuisti lisäosa WordPressiin.
Hakukoneoptimointiin tarkoitettu WordPress lisäosa
WordPress MultiLingual lisäosa WordPressiin, jolla tehdään monikielisiä verkkosivuja.
Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivujen liikennettä ja mitä vierailijat tekevät. Tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat saadaan tarkkaan seurantaan.
Työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden some-postausten tekoon ja kuvien optimointiin.
Pakkaa ja optimoi kuvat verkkosivuja varten.

Digiagentin Palautteita

Monipuoliset Digimarkkinoinnin Palvelut

Tarvitset näitä palveluita menestyäksesi liiketoiminnassa

Digiagentti Oy

Y-tunnus 2941983-3

Espoo, Finland

info@digiagentti.com

© 2021 Digiagentti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.